Ovädret hade kommit över henne från ingenstans. Hon kände hur en obehaglig rädsla kröp fram över henne där hon gick i skogen. Gång på gång tittade hon sig över axlarna, det kändes precis som om någon var efter henne. Hennes hjärta slog hårt i bröstet och andetagen blev snabba och häftiga. Hon ökade på stegen och försökte ta sig fram fortare. Om bara Telux hade kunnat komma någon gång så dom kunde försöka ta sig hem. Men vart var hem? Ovädret hade gjort så hon gått vilse och hade nu inte en aning om vilken väg hon skulle ta. En helt vanlig promenad i skogen hade nu förvandlats till en rädsla som skulle förfölja henne bra mycket längre än enbart den här promenaden.

Hennes förflutna hinner nu ikapp henne och mardrömmen börjar om på nytt, nu med ännu mera hat och förakt.


Mörkrets hjärta


Mörkrets hjärta - 2018

Enda sen jag lärde mig skriva har jag låtit fantasin flöda, Jag har sen dess skrivit allt ifrån sagor till dikter. Att få låta fantasin flöda fritt och skapa den här boken är bland det roligaste jag har gjort.

Jag har haft manuset så gott som färdigt i många år. Men aldrig gått hela vägen.

År 2018 tog jag äntligen tag i min dröm och rättade upp hela manuset, och beslöt mig för att ge ut den på egen hand.

En efterlängtad dröm som blev sann!

Mörkrets hjärta är upptryckt i ett begränsat antal exemplar och kommer bara finnas till försäljning så långt lagret räcker.


Den finns endast att köpa hos mig.

Skicka din beställning via mail till  tibblan_83@hotmail.com eller på sms 073-9948382

Pris 238:- Inklusive frakt.

         175:-  Utan frakt.

               

                    VÄLKOMNA